Alergeni alimentari

În atenția consumatorilor

Unele produse din meniul nostru pot conține alergeni.
Alergenii sunt proteine care provoacă o reacție exagerată a sistemului imunitar. În general alergenii din produsele alimentare pot fi reprezentați fie de diferite adaosuri precum proteinele din soia, proteinele din lapte sau glutenul, fie de condimente: piper, boia sau semințe de țelină.

Grupe alergeni

TE

Țelină și produse derivate;

CL

Cereale care contin gluten (adica grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sau hibrizi ai acestora);

CR

Crustacee si produse derivate;

OU

Oua și produse derivate;

PE

Pește și produse derivate;

LU

Lupini și produse derivate;

LA

Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza);

MO

Moluște și produse derivate;

MU

Muștar și produse derivate;

AL

Fructe cu coaja, adica migdale (Amygdalus Communis L.), alone de padure (Corylus Avellana), nuci (Juglans Regia), anacarde ( Anacardium Occidentale), nuci Pecan ( Carya ILLInoiesis(Wangenh.) K.Koch), nuci de Brazilia ( Bertholletia Excelsa), fistic (Pistacia Vera), nuci de Macadamia si nuci OueensLand ( Macadamia Ternifolia) si produse derivate;

AR

Arahide și produse derivate;

SU

Semințe de susan și produse derivate;

SO

Soia și produse derivate;

SF

Dioxid de sulf și sulfiți

În cazul în care sunteți intolerant / alergic la un ingredient, înainte de a comanda orice preparat din meniul nostru consultați lista cu ingredientele conținute de preparate și / sau intrebati personalul unității.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Comanda ta

Nu ai niciun produs în coș.